Verkoop van high class Neopreen chain-wear
Handmade in Italy
Maat aanpassen? Bezoek onze Studio in Maarssen
Top class Neopreen & Chain

Over Modea Fashion - Nederland

Wie zijn wij?

Modea Fashion - Nederland (est 2014) is opgericht door Eric van Emmerloot, die ook de oprichter/oud-eigenaar is van de bekende winkel/webshop Moonheels (2009-2024). In maart 2024 is Moonheels verkocht aan de entousiaste & gedreven onderneemster Ingrid van Gelder uit Beneden-Leeuwen. Modea Fashion, welke deels vanuit Nederland en deels vanuit Spanje opereert, is producent en distributeur van Italiaanse sensual fashion. Deze wordt uitgebracht onder het Nederlandse mode-label Modea "moda sensuale".

Wat doen wij? 

Modea Fashion - Nederland is distributeur met een eigen EU distributie netwerk en houdt zich dagelijks bezig met het ontwerp, productie en de distributie van classy & sensual Italian fashion. Deze wordt periodiek in een atelier in Italië, waarmee Modea Fashion zich sinds 2014 in een alliantie bevindt. Een specialiteit van Modea Fashion is design en productie van Neopreen-chain (body)wear

Voor wie bestemd?

Modea Fashion - Nederland richt zich zowel tot de b-2-c als ook de b-2-b markt en in het specifiek tot het midden en hoger segment modewinkels in sensual club- & partywear, lingerie-wear en boetiekwear. Wij verdelen onze b-2-b collectie o.b.v. strategische dekking; zodat een gunstige regionale dekking per winkel gegarandeerd kan worden. Dit betekent dat we aan een vastgesteld aantal modewinkels leveren. We concentreren ons v.n. op afzetmarkten in Benelux en Duitsland

Waarin onderscheiden wij ons?

Wij onderscheiden ons in doordachte en trendy ontwerpen, vervaardigd van een hoogwaardige materialen en in een constant wisselende collectie (het hele jaar door). De productie-runs van deze collectie zijn niet oneindig groot, waardoor een afwisselende en exclusieve collectie gegarandeerd is. 

Joint Venture: Modea & Moonheels

Modea Fashion onderhoud een "strategische joint venture" met Moonheels classy clubwear, waarbij op gebied marketing, design, styling & productie de beste eigenschappen van beide ondernemingen elkaar in de markt versterken.  

 

Met vriendelijke groet,

Eric van Emmerloot

Modea Fashion - Nederland 

 

Het Nederlandse kledingmerk Modea "moda sensuale" behoort toe aan Modea Fashion

Onze contactgegevens:

Boomstede 640 - 3608 BR Maarssen

  Mobiel nr. +31 (0) 6 - 141 99 801 

E-mail:[email protected]      Kvk: 60212578 Utrecht en Omstreken      

BTW-nr.: NL001486190B81

IBAN NL02 RAB) 0156245485      BIC RABONL2UXXX 

 

Verkoop van high class Neopreen chain-wear
Handmade in Italy
Maat aanpassen? Bezoek onze Studio in Maarssen
Top class Neopreen & Chain