Alleen voor b-2-b productie & distributie
Only for b-2-b production & distribution
Nur für b-2-b Produktion und Vertrieb
Pour la production et la distribution b-2-b

Over Modea Fashion - Nederland

Wie zijn wij?

Modea Fashion - Nederland (2014) is opgericht door Eric van Emmerloot, welke ook de directeur/eigenaar is van de Nederlandse webshop Moonheels.nl (2009). Wij zijn producent en distributeur van Italiaanse sensual fashion. Deze fashion wordt uitgebracht onder het Nederlandse mode-label Modea "moda sensuale".

Wat doen wij? 

Modea Fashion - Nederland houdt zich dagelijks bezig met het ontwerp, productie en distributie classy & sensuele Italian fashion. Deze fashion wordt wekelijks geproduceerd in Italië.

Voor wie bestemd?

Modea Fashion - Nederland richt zich tot de b-2-b markt en in het specifiek tot het midden en hoger segment modewinkels in sensual club- & partywear, lingerie-wear en boetiekwear. Wij verdelen onze collectie o.b.v. strategische dekking; zodat een gunstige regionale dekking per winkel gegarandeerd kan worden. Dit betekent dat we aan een vastgesteld aantal modewinkels leveren. We concentreren ons v.n. op afzetmarkten in Benelux, Duitsland, Frankrijk, UK en Scandinavische eilanden.

 

Voor wie niet bestemd?

Uiteraard niet voor consumenten verkoop; we leveren alleen aan fashion ondernemingen. Ook leveren we niet aan webshops (met uitzondering van moonheels.nl); dit om de exclusiviteit van het merk te kunnen blijven garanderen.

Waarin onderscheiden wij ons?

Wij onderscheiden ons in doordachte en trendy ontwerpen, vervaardigd van een hoogwaardige materialen en in een constant wisselende collectie (het hele jaar door). De productie-runs van deze collectie zijn niet oneindig groot, waardoor een afwisselende en exclusieve collectie gegarandeerd is. 

Showroom in Maarssen (bij Utrecht) 

Wilt u onze fashion eerst graag eens bekijken? Uiteraard kan dit; een aanzienlijke collectie van meest actuele & trendy modellen is aanwezig in onze showroom in Maarssen (bij Utrecht) . Maakt u hiervoor een afspraak met ons, om e.e.a. in alle rust te beoordelen.

Neem gerust contact met ons of hen op voor een "look & feel" en een overheerlijk bakkie Italiaanse espresso...

Bedankt voor je aandacht & wellicht tot horens, ziens

 

Met vriendelijke groet,

Eric van Emmerloot

Modea Fashion - Nederland 

 

 

Het Nederlandse kledingmerk Modea "moda sensuale" behoort toe aan Modea Fashion

Onze contactgegevens:

Boomstede 640 - 3608 BR Maarssen

  Tel.nr. + 31 (0)346 - 568 863    Mobiel nr. +31 (0) 6 - 141 99 801 

E-mail:[email protected]      Kvk: 60212578 Utrecht en Omstreken      

BTW-nr.: NL001486190B81

IBAN NL71 RABO 0117 3677 10       BIC RABONL2U

 

Alleen voor b-2-b productie & distributie
Only for b-2-b production & distribution
Nur für b-2-b Produktion und Vertrieb
Pour la production et la distribution b-2-b