Alleen voor b-2-b productie & distributie
Only for b-2-b production & distribution
Nur für b-2-b Produktion und Vertrieb
Pour la production et la distribution b-2-b

Over Modea Fashion - Nederland

Wie zijn wij?

Modea Fashion - Nederland (2014) is opgericht door Eric van Emmerloot, welke ook de founder/eigenaar is van de Nederlandse webshop Moonheels.nl (2009). Wij zijn producent en distributeur van Italiaanse sensual fashion. Deze fashion wordt uitgebracht onder het Nederlandse mode-label Modea "moda sensuale".

Wat doen wij? 

Modea Fashion - Nederland is distributeur met een eigen EU distributie netwerk en houdt zich dagelijks bezig met het ontwerp, productie en de distributie van classy & sensual Italian fashion. Deze fashion wordt maandelijks geproduceerd in een atelier in Italië, waarmee Modea Fashion op basis van een "joint venture" een strategische alliantie onderhoudt.

Voor wie bestemd?

Modea Fashion - Nederland richt zich tot de b-2-b markt en in het specifiek tot het midden en hoger segment modewinkels in sensual club- & partywear, lingerie-wear en boetiekwear. Wij verdelen onze collectie o.b.v. strategische dekking; zodat een gunstige regionale dekking per winkel gegarandeerd kan worden. Dit betekent dat we aan een vastgesteld aantal modewinkels leveren. We concentreren ons v.n. op afzetmarkten in Benelux, Duitsland, Frankrijk, UK en Scandinavische eilanden.

Voor wie niet bestemd?

Uiteraard niet voor consumenten verkoop; we leveren alleen aan fashion ondernemingen. Ook leveren we niet aan alleen maar webshops (met uitzondering van moonheels.nl); dit om de exclusiviteit van het merk te kunnen blijven garanderen.

Waarin onderscheiden wij ons?

Wij onderscheiden ons in doordachte en trendy ontwerpen, vervaardigd van een hoogwaardige materialen en in een constant wisselende collectie (het hele jaar door). De productie-runs van deze collectie zijn niet oneindig groot, waardoor een afwisselende en exclusieve collectie gegarandeerd is. 

Showroom in Maarssen (bij Utrecht) 

We beschikken over een showroom in Maarssen (bij Utrecht), waar de mooiste designs/creaties getoond worden. Neemt u gerust contact met ons op voor een "look & feel" en een overheerlijk kopje Italiaanse espresso...

Bedankt voor uw aandacht & wellicht tot horens, ziens

 

Met vriendelijke groet,

Eric van Emmerloot

Modea Fashion - Nederland 

 

 

Het Nederlandse kledingmerk Modea "moda sensuale" behoort toe aan Modea Fashion

Onze contactgegevens:

Boomstede 640 - 3608 BR Maarssen

  Tel.nr. + 31 (0)346 - 568 863    Mobiel nr. +31 (0) 6 - 141 99 801 

E-mail:[email protected]      Kvk: 60212578 Utrecht en Omstreken      

BTW-nr.: NL001486190B81

IBAN NL02 RAB) 0156245485      BIC RABONL2UXXX 

 

Alleen voor b-2-b productie & distributie
Only for b-2-b production & distribution
Nur für b-2-b Produktion und Vertrieb
Pour la production et la distribution b-2-b