Nederlandse b-2-b agency voor Italiaanse fashion in BeNeLux
Bezoek onze showroom in Maarssen bij Utrecht
Sensual club- & partywear / lingerie wear / boetiek wear
100% Italian design & production

Over Modea

Het merk Modea - moda sensuale is exclusief verkrijgbaar bij een aantal "preferred retail shops" in BeNeLux en DLD. 

 

Modea Fashion - Nederland

Modea Fashion - Nederland (2014) is opgericht door Eric van Emmerloot, welke ook de directeur/eigenaar is van de Nederlandse webshop Moonheels.nl (2009). Modea Fashion is gespecialiseerd in de b-2-b verkoop van Italiaanse sensual fashion. Wij leveren en verkopen dus niet rechtstreeks aan de consument.

Modea Fashion houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen, produceren en distribueren van classy & sensuele fashion voor het midden en hogere segment. De doelgroepen van Modea Fashion zijn modewinkels in sensual club- & partywear, lingerie-wear en boetiekwear in de BeNeLux en Dld fashion markt. In deze hoedanigheid werkt Modea Fashion dan ook alleen voor de b-2-b markt.

Het fashion merk: Modea "moda sensuale"

Modea Fashion bezit sinds 2015 de exclusieve rechten als agency/distributeur BeNeLux (+DLD) van een Italiaans ateliers/productiehuis, gespecialiseerd in de productie van sensuele fashion. Deze fashion wordt sinds 2015 exclusief uitgebracht onder het Nederlandse fashion label Modea "moda sensuale"

Diversiteit in maatvoering & materialen

De dedicated designs/producties kunnen worden uitgevoerd in de EU-maatseries XS t/m 10 XL, met als standaard maatproducties S t/m 2XL . Voor alle fashion gelden materiaal toepassingen als: CR rubber (Neopreen), leatherlook, wetlook, pvc, py, lycra, lace, sheer & microfibers. 

Onderscheidend in design & aanbod

Het merk Modea "moda sensuale" onderscheidt zich door het constant wisselende aanbod van een actuele en trendy collectie doordachte en modieuze designs, gebruik van 1e klas materialen en hoogwaardig in uitvoering en afwerking. De collectie wordt in een maandelijkse frequentie en gedurende het gehele jaar aangevuld met nieuwe modellen. Op deze wijze is de collectie met recht exclusief te noemen en wordt aanbod van gedateerde modellen uitgesloten. 

Exclusief bij "Preferred Shops"

De distributie van merk Modea "moda sensuale" richt zich in het specifiek tot de markt van sensuele club- en partywear, lingerie en boetiek wear. De collectie is (met uitzondering van de Nederlandse webshop Moonheels.nl ) alleen verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal "retail shops" (fysieke winkels met ondersteunende webshops). Hierdoor wordt een landelijke dekking met een evenredig verdeeld aanbod van het merk Modea "moda sensuale" geboden en worden situaties van overaanbod uitgesloten.

Bij Moonheels 

De volledige van het merk Modea "moda sensuale" is te bekijken in de showroom van Moonheels.nl in Maarssen, zodat je zelf kunnen zien en voelen wat wij bedoelen met kwaliteit en exclusiviteit. Let op, voor Moonheels geldt: showroom bezoek alleen op afspraak.

Bij de retail-winkels

Maar natuurlijk kun je (delen) van onze collectie ook bekijken bij de "preferred shops" in je eigen regio. Deze staan vermeld in de menubalk op de homepage. De shops bieden naast ons merk Modea "moda sensuale" nog tal van andere fashion labels en zijn allen vrij toegankelijk volgens de vermelde winkel openingstijden.  

Covid-19 proof

Alle locaties waar je een bezoek zou willen brengen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en bieden hierin ruimschoots beschermende middelen/faciliteiten. Neem bij wensen/vragen hierover hierover gerust even contact met ons/hen op.  

 

Neem gerust contact met ons of hen op voor een "look & feel" en een overheerlijk bakkie Italiaanse espresso...

Bedankt voor je/jullie aandacht & wellicht tot horens, ziens

 

Met vriendelijke groet,

Eric van Emmerloot

directeur/eigenaar Modea Fashion - Nederland 

 

 

Het Nederlandse kledingmerk Modea "moda sensuale" behoort toe aan Modea Fashion

Onze contactgegevens:

Boomstede 640 - 3608 BR Maarssen

  Tel.nr. + 31 (0)346 - 568 863    Mobiel nr. +31 (0) 6 - 141 99 801 

E-mail:[email protected]      Kvk: 60212578 Utrecht en Omstreken      

BTW-nr.: NL001486190B81

IBAN NL71 RABO 0117 3677 10       BIC RABONL2U

 

Nederlandse b-2-b agency voor Italiaanse fashion in BeNeLux
Bezoek onze showroom in Maarssen bij Utrecht
Sensual club- & partywear / lingerie wear / boetiek wear
100% Italian design & production