Wie ik ben, wat ik doe, what's in for you

Wie ik ben, wat ik doe.

Hallo allemaal.

ik ben Simone, 44 jaar, no kids en in het dagelijkse leven met een drukke baan als executive assistant bij een Amerikaanse consultancy. Ik ben getrouwd met een ondernemer en iedere dag weer blij om onze 2 kleine Jack Russels te mogen begroeten; alsof je weken bent weggeweest...  

Mijn hobby's zijn: lezen, shoppen, sporten, soms met vriendinnen leuke restaurantjes bezoeken en van tijd tot tijd eens een theatervoorstelling meepikken. Ook kan ik soms "verdrinken" in de alles verslavende computergames; al is het maar om even na weer een drukke dag, mijn koppie leeg te maken, door soms tot midden in de nacht op wat knopjes te gaan zitten drukken en naar springende popjes te kijken.

 

Waarom Modea?

Doordat ik, naast mijn drukke werkzaamheden voor mijn werkgever, dagelijks betrokken ben met de effecten van professional webshopping, word ik dagelijks geconfronteerd met de hectiek welke dit met zich meebrengt. Mijn partner is al meer dan 10 jaar eigenaar van een goed lopende webshop met personeel, gespecialiseerd in exclusieve club- en partywear en welke qua afzetgebied onze landsgrenzen al jaren overschreden heeft. 

Met de "know-how" van mijn medewerking in de zaak van mijn partner en een gezonde dosis ondernemerschap (ik heb een goede leermeester in mijn buurt...) zet ik mij voor 100% in om hier een  leuke onderneming van te kunnen maken en jullie goed, loyaal en zoals ik het zelf ook zou willen te bedienen. En dáárom dus Modea...

 

What's in for you...

Op veel foto's sta ik zelf en een goede vriendin Nicky, soms gebruik ik de foto's van een leverancier, als deze de producten goed en duidelijk weergeven. Want het moet gewoon duidelijk zijn voor jou wat ik je te bieden heb en ik wil je 100% "What you see is what you get" bieden. En natuurlijk droom ik nog wel eens van m'n vroegere maatjes en m'n strakke buikje en hou ik me dagelijks netjes aan mijn koolhydraat-arm schema, maar anderzijds: dit is wie ik ben en ik richt mij met Modea dus ook op vrouwen, zoals jij en ik.

Ik probeer de collectie, het nieuwe aanbod en de prijzen netjes te houden. Ik probeer je goed te adviseren en te bedienen en als je me belt of mailt, altijd persoonlijk te woord te staan. En je op deze manier leuke fashion te bieden, welke nét weer even anders is dan het dagelijkse aanbod...

  

Showroom in Maarssen 

Natuurlijk kun je via Modea je bestelling doorgeven, ik zal altijd deze met zorg behandelen. Maar je bent ook van harte welkom voor mijn rek in m'n kleine showroom. Ik heb 1 kledingrek ter beschikking gekregen in de showroom van mijn partner.(wie het kleine niet eert...) Dit, om je direct kennis te laten maken van de fashion welke ik je kan bieden. Je kunt hier rustig eens de kwaliteit komen bekijken  en/of wat passen, voordat je een beslissing neemt wat je graag wilt kopen in de webshop., En natuurlijk luister ik goed naar je fashion wensen en zal ze altijd voor je proberen te vervullen.

 

Welkom bij Modea...

Groetjes,

Simone

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »